Cablurile coaxiale pot transmite semnale?

Cablurile coaxiale transmit semnale prin firul central. Pentru a asigura un semnal de calitate care traversează cablul, este necesar un scut metalic. Ambele componente primesc un curent simultan, generând un câmp magnetic. Acest lucru permite semnalului să rămână intact și să nu sângereze așa cum ar fi fără scut.

Cablul RG-11 este pre-livrat cu puternicul WeBoost Home Complete, WeBoost Office 100 75 Ohm și WeBoost Office 200 75 Ohm. Dacă aveți televiziune prin cablu, cablul coaxial este utilizat pentru a transporta video și date de la compania de cablu la televizor. Acestea sunt utilizate pentru instalațiile rezidențiale de stimulare a semnalului, cutii de cablu, routere de internet și multe altele. Acestea sunt foarte recomandate dacă aveți nevoie de peste 50 de picioare de cablu pentru a vă alimenta rapelul sau orice alt sistem RF.

Bolton Technical este un furnizor important de cabluri coaxiale, conectori și antene utilizate în electronică și echipamente de ultimă generație. Machiajul unui cablu coaxial este un fir solid în mijloc, cu izolație în jurul acestuia, iar în jurul acestuia este o plasă de sârmă care înconjoară izolația. Acest Wilson400 este echipat cu un conector de tip N, un conector mare conceput pentru a fi utilizat cu cablu gros, comercial. Cheia succesului cablului coaxial a fost designul său ecranat, care permite miezului de cupru al cablului să transmită rapid date fără a ceda interferențelor sau deteriorării factorilor de mediu.

Prin conexiuni coaxiale (sau fără fir), sincronizarea trebuie calculată numai pe baza informațiilor din semnalul incidentului. Caracteristicile cablului, cum ar fi diametrul exterior al conductorului interior, diametrul interior al scutului, contactul dielectric al izolatorului și permeabilitatea magnetică a izolatorului, toate afectează calitatea lungimii de undă care trece prin cablu. Cablurile coaxiale sunt linii de transmisie electrică utilizate pentru a transmite semnale radio de înaltă frecvență (RF) de la un punct la altul cu pierderi minime de semnal. După cum sa menționat, cu cât cablul este mai lung, cu atât mai multă pierdere apare la transmiterea semnalelor pe distanțe lungi.

Viteza cu care cablurile coaxiale transmit date depinde de tipul de cablu și de tehnologia care îi conferă viteză. Un cablu mai scurt va avea pierderi mai mici decât unul mai lung și un cablu mai gros va avea pierderi mai mici decât unul mai subțire. Instalatorul dvs. va rula de obicei cablul în lungimi mai scurte pentru a acoperi raza de acțiune a instalației, menținând în același timp calitatea puterii semnalului.

Este utilizat într-o mare varietate de aplicații rezidențiale și comerciale, inclusiv televiziune prin cablu, internet acasă și multe altele.