Poate fi reciclat cablul coaxial?

Poate suna surprinzător, dar firele, cablurile și cablurile sunt toate reciclabile. Comcast Cable colaborează cu Envela Corp Subsidiary Echo Environmental Holdings, LLC, pentru a recicla cablurile coaxiale ale clienților săi. Multe școli și organizații non-profit acceptă fericit donații electronice, chiar dacă tot ce aveți este un cablu de alimentare ciudat sau un cablu Ethernet vechi care nu a fost suficient de lung. Cablurile coaxiale includ fire multi-catenare cu un conductor de miez de oțel, strat izolator și ecranare conductivă, precum și 27 de polimeri diferiți care necesită separare pentru utilizarea în produse noi.

În timp ce alte metale rare sunt de asemenea utilizate pentru fabricarea firelor și cablurilor, cuprul este în cele din urmă cel mai utilizat conductor electric și electronic de pe Pământ. Comcast Cable a colaborat cu Echo Environmental Holdings pentru a utiliza o nouă soluție de reciclare pentru cablurile coaxiale retrase. Poluarea deoparte, există un alt motiv pentru care nu are sens să gunoi deșeuri electronice, cum ar fi firele și cablurile. Reciclarea cablului coaxial este un pas important către abordarea emisiilor 3R și a obiectivelor de mediu mai largi ale Comcast.

Cablurile coaxiale includ fire multi-catenare cu un conductor de miez din oțel, strat izolator și ecranare conductivă. Aruncarea deșeurilor electronice, chiar dacă este „doar fire și cabluri electrice” este ilegală în Marea Britanie, o mare parte din Europa și numeroase jurisdicții din SUA. Alternativ, puteți utiliza localizatorul de căutare Earth911 pentru a găsi un reciclator electronic de deșeuri în apropierea dvs. care ar putea lua piesele metalice ale componentelor dvs.

pentru reciclare. Am făcut echipă cu Eland Cables pentru a explica de ce este atât de important să reciclăm firele și cablurile vechi, mai degrabă decât să le aruncăm. În schimb, aveți o mulțime de opțiuni alternative de reciclare atunci când vine vorba de a scăpa de stash-ul dvs. de cabluri.

Cu excepția unor produse Apple, majoritatea firelor și cablurilor dvs. de divertisment la domiciliu pot fi utilizate cu alte dispozitive. Reciclarea firelor și cablurilor vechi este o modalitate de a recupera cuprul fără toată distrugerea mediului care vine cu mineritul pentru cuprul necesar pentru realizarea cablului. Colectate de-a lungul unei vieți, scopul lor individual rămâne neclar, dar vă țineți de teama că într-o zi ați putea avea nevoie de acel cordon alb misterios pentru a vă repara conexiunea la internet sau pentru a vă conecta televizorul sau, uh, pentru a rezolva o altă problemă tehnologică neanticipată foarte importantă acasă.

Minerit pentru cupru necesare pentru a face cablul face destul de un pic de daune mediului în jurul valorii de unde apar minele. Anumite magazine de bunăvoință vor accepta, de asemenea, aceste cabluri ca donații și dacă doriți ca cutia dvs. de cabluri să facă ceva bun.