Puteți utiliza un cablu coaxial pentru transmisie radio?

Cablul coaxial este utilizat ca linie de transmisie pentru semnalele de frecvență radio. Aplicațiile sale includ linii de alimentare care conectează emițătoarele radio și receptoarele la antenele lor, rețelele de calculatoare (în timp ce toate cablurile coaxiale sunt utilizate pentru a transmite semnale, nu toate sunt la fel. Cablurile coaxiale variază în funcție de dimensiune, material și ecranare. Fiecare tip de cablu coaxial funcționează cel mai bine cu aplicații specifice.

Cablurile coaxiale sunt utilizate ca linii de transmisie pentru semnale radio, video și date. Acestea au fost utilizate în mod tradițional ca linii de alimentare pentru a conecta emițătoarele și receptoarele radio la antenele lor, conexiunile la internet, audio digital și semnalele de televiziune prin cablu. Cablul coaxial este utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv internetul, rețelele de calculatoare, emisiunile de televiziune și radio și multe altele. Cablurile coaxiale pentru utilizare în comunicațiile radio sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de cabluri coaxiale RF (frecvență radio).

Aceste cabluri coaxiale RF sunt utilizate pentru a transporta semnale de frecvență radio de la un punct la altul. Conectorii sunt utilizați pentru a conecta cablurile la dispozitive și pentru a ajuta la menținerea ecranării cablului. Înțelegerea a ceea ce este un cablu coaxial și conectorii de cablu vă pot ajuta să determinați care dintre ele aveți nevoie. Deși nu există multe, principalul dezavantaj este că acestea pot fi dificil de instalat, deoarece cablul trebuie înșurubat pe unitatea electronică.

Potrivit Cuptor cu microunde Times, 100 de picioare de cablu stil RG-58 produce o pierdere de 5.5 dB, ceea ce înseamnă că doar 28% din putere trece prin cablu. Transmisiile video necesită de obicei conexiuni 75 Ohm, dar datele și comunicațiile fără fir necesită adesea cabluri de 50 Ohm. După cum sa menționat, cu cât cablul este mai lung, cu atât mai multă pierdere apare la transmiterea semnalelor pe distanțe lungi. Un cablu coaxial este un cablu electric cu un conductor interior înconjurat de un strat izolator, un conductor exterior și un strat izolator suplimentar.

Este posibil ca modemul dvs. Midco sau echipamentul TV prin cablu să nu funcționeze corect, deoarece nu toate punctele de vânzare ale casei dvs. sunt active. Dacă aveți televiziune prin cablu, cablul coaxial este utilizat pentru a transporta videoclipuri și date de la compania de cablu la televizor.

Toate cele trei tipuri de cabluri se vor ocupa de 100W sau mai mult la frecvențe sub 500 MHz, care acoperă majoritatea transceiver-urilor de șuncă. RG-11 vine preambalat cu puternicul WeBoost Home Complete, WeBoost Office 100 75 Ohm și WeBoost Office 200 75 Ohm. First Source Wireless este un dealer de antene Pulse Larsen care oferă siguranță publică cu suporturi, conectori, cabluri și antene NMO. Utilizarea cablului coaxial corect este esențială pentru a obține cele mai bune performanțe din conexiunea dvs.

la internet. Cablul coaxial poate fi utilizat pentru a transporta o varietate de semnale, inclusiv semnale de frecvență radio, semnale Ethernet și semnale video digitale. Dacă rulați mai mult de 100W, ar trebui să verificați specificațiile de alimentare ale cablului pe care îl utilizați. Conectorii de cablu coaxial conectează cablurile la alte dispozitive și ajută la menținerea ecranării în jurul cablului.