Instalarea conexiunilor prin cablu coaxial: Ce caracteristici speciale ar trebui să știți?

La instalarea unei conexiuni aeriene cu un cablu coaxial nominal, se recomandă utilizarea unui splitter 79, este suficient un port de incendiu 42.De la orice lumină electrică, putere sau circuite de clasă 1 - cu excepția cazului în care instalați acele circuite electrice de lumină, putere sau clasa 1 pe o metodă de cablare Capitolul 3 (pista de rulare, cablu metalic sau nemetalic au cablu UF) - Trebuie Curele componente, cleme, umerase sau accesorii similare proiectați și instalați fără a deteriora cablul. Dacă este posibil, puteți separa bateria cu 6 căi de canalele de comunicare și cablurile de clădiri și paratrăsnet.

Ambalarea

alimentelor vă va permite să preveniți deteriorarea bolii, dar va preveni deteriorarea acesteia. Accesați mai multe cabluri interne din casa dvs.

instalând cabluri LSZH (Low Smoke Zero Halogen). Deși ar trebui să consultați un electrician pentru necesitatea de a identifica energia și siguranța, cum să echilibrați aceste circuite și ce cabluri sunt necesare pentru instalare, ca ghid dur, de obicei următoarele dimensiuni de cablu sunt utilizate pentru următoarele circuite. Acest lucru costă un vârf, dar multe alte tipuri de îngrijire a cablurilor coaxiale goale tuturor conductorilor de cupru, dar merită costul suplimentar. Această utilizare a interpretării eronate 820.1 ca limitând articolul 820 la aplicațiile TV sau TV prin cablu.

Acest tip de cablu necesită instalarea chipset-ului dvs., deoarece scopul acestui cablu este de a fi imprimat - un cablu HDMI sau un Toslink optic. Această idee a unui sistem audio cu mai multe camere (multe tipuri de sisteme necesită conexiuni diferite) pentru a aduce cabluri direct de la difuzoare la sistemul dvs. De fapt, nu m-am conectat la acest sistem, deoarece mulți alții folosesc zona cablurilor cu perechi răsucite, cum ar fi categoria 5 sau 6 sau similare, deci este capabil să introducă acest lucru în cablul de configurare a rețelei. În plus, un cablu FTP include un cablu FTP care include un ecran metalic care include următoarele dispozitive: acest lucru vă permite să adăugați o zonă de protecție continuă.

Suportul pentru conductorul de cablu nu este o metodă acceptabilă (a se vedea figura 820-19 un820-19 820-52D). Tragerea cablului coaxial prea strâns strânge ecranarea împletită și comprimă spuma (modul în care „cătușele chinezești” strângeți în jurul degetului). Există riscul ca în cele din urmă să vă pierdeți unghia dacă pierdeți accidental cablul cu un ciocan.