Puteți conecta un router la orice cablu coaxial?

În general, poate fi bine (nu întotdeauna) să conectați modemul mai aproape de furnizor decât după ce un splitter sau două sau, în cele din urmă, mai vechi în cablajul de perete etc Cu toate acestea, datorită faptului că modemurile de cablu au nevoie de cel mai bun semnal posibil, poate fi necesar să faceți ceva de lucru. În general, majoritatea furnizorilor de cablu vor instala un splitter bidirecțional pe linia care vine. Unul pentru internet celălalt pentru TV. Dacă mutați modemul, priza la care intenționați să conectați modemul trebuie să fie conectată direct la splitterul bidirecțional.

Uneori este posibil să aveți mai multe splittere ca și cum ați avea mai mult de 1 televizor, veți avea nevoie de mai multe porturi. Dacă aveți prea multe splittere în fața modemului, internetul dvs. nu va funcționa corect. Acest lucru a făcut ca serviciul meu să funcționeze bine, dar a deconectat un apartament la parter ai cărui ocupanți erau cei mai grațioși pentru mine când m-am trezit bătând la ușa lor pentru a-și cere scuze pentru a fi idiotul care a avut serviciul lor de cablu în jos pentru cea mai bună parte a unei săptămâni.

Raționamentul meu este că nu pare să existe o linie care coboară de la polul telefonului pentru fiecare priză coaxială, astfel încât divizarea trebuie să aibă loc la nivelul solului; și, astfel, prizele coaxiale trebuie să fie imposibil să se distingă unul de altul. De fapt, am două modemuri fiecare cu adrese WAN diferite care rulează pe două linii coaxiale diferite în casa mea. Un splitter de cablu coaxial funcționează în același mod ca și diferitele adaptoare duble pe care probabil le aveți în uz în jurul casei dvs. pentru conectarea mai multor electronice la prize.

În acest caz, un cablu din partea unică a splitterului ar fi conectat la perete, în timp ce ambele cabluri coaxiale conectate la cealaltă parte ar fi conectate atât la televizor, cât și la modem prin cablu. Testarea unei prize coaxiale nu trebuie să necesite un doctorat în Electronică atunci când se utilizează instrumentul potrivit, cum ar fi. Testarea pentru internet poate prezenta noi provocări - știind în mod specific ce priză coaxială este cea mai potrivită pentru un modem și un router. Divizarea unei conexiuni coaxiale poate slăbi semnalul, astfel încât furnizorul dvs.

vă poate recomanda să cumpărați un amplificator sau un anumit splitter cu un amplificator încorporat. În timp ce serviciile de fibră optică (FIO) necesită cablare cu fibră optică și sisteme PON, o rețea FIO poate suporta fie Ethernet, fie Coax la punctul de terminare (FTTH sau FTTP). Când configurați instalarea Spectrum, kitul dvs. va include cabluri coaxiale, un cablu HDMI, un receptor Spectrum și un splitter coaxial.

Când mi-am configurat modemul prin cablu, am constatat că căderea din camera mea din față nu avea semnal; presupunând naiv că orice cablu din apartamentul meu ar trebui să ofere servicii apartamentului meu și astfel că al doilea cablu prin dulapul meu frontal trebuie să meargă la căderea neutilizată din dormitorul meu am deconectat al doilea cablu într-o găleată și l-am conectat la modemul meu. Dacă modemul prin cablu are probleme precum viteze mici și deconectări frecvente și nu sunteți sigur ce cauzează acest lucru, va trebui să efectuați unele depanări. Deci, este posibil să nu fie necesar să conectați fizic un cablu la televizor pentru a transmite programe așa cum ați făcut acum câțiva ani. Mi-e teamă să încerc doar în cazul în care conectarea la o priză coaxială necunoscută ar putea modifica sau reseta setările modemului meu, determinându-mă să-mi sun ISP-ul, care este inconvenientul pe care încerc să-l evit.

Când configurați instalarea, asigurați-vă că toate cablurile coaxiale sunt conectate corect și sigur, astfel încât să nu se desprindă în timp. Dacă întâmpinați probleme la conectarea routerului sau a modemului direct la o priză coaxială, încercați să utilizați în schimb un adaptor sau un splitter. Acest lucru vă va permite să conectați mai multe dispozitive simultan fără a avea interferențe de semnal. În concluzie, este posibil să conectați un router sau modem direct într-o priză coaxială, în funcție de configurația dvs.

și de cerințele furnizorului. Cu toate acestea, dacă aveți probleme la conectarea directă la o priză sau dacă semnalul dvs. este slab, utilizarea unui adaptor sau a unui splitter poate fi necesară pentru ca viteza conexiunii și puterea semnalului să rămână optime.