Care este diferența dintre cablurile coaxiale și cele Ethernet?

În timpurile moderne, este necesar să se utilizeze cabluri Ethernet, pentru a se referi la cablurile de mare viteză, pentru a fi utilizate în mod obișnuit pentru zona de conectare care urmează să fie echipată cu aceasta, în timp ce cablurile coaxiale se referă la frecvențele ecranate cablurile sunt utilizate pentru conectarea construcțiilor inicăperilor au. Un cablu Ethernet este acest port de cablu, deoarece permite transferul de date să fie efectuat de mai multe dispozitive din rețeaua locală sau din rețeaua de arie largă. Cablurile coaxiale sau coaxiale sunt un tip de cablu Ethernet care este echipat cu cabluri răsucite și cabluri de fibră optică. 10BASE5 Ethernet original are un mediu comun pentru cablarea coaxială.

Cu tot accesul, consumabilele actuale Ethernet din timpurile moderne până în secolul XXI în schimbul de fibră optică și pereții împiedică conectarea mai rapidă a comutatorului. De-a lungul existenței sale, rata de transfer de date prin cablu Ethernet a trecut de la 2,94 megabiți pe secundă la 400 gigabiți pe secundă. Ethernet standardizat include mai multe variante, inclusiv, dar fără a se limita la transmisie și cablarea stratului fizic OSI folosind această tehnologie. Banii dictează viteza în cele din urmă.

Indiferent de conexiunile coaxiale, Wi-Fi sau Ethernet, rezultatul este că toate acestea sunt aproximativ rapide, deoarece sunt dependente de dispozitiv. Un proprietar tipic va primi 25 Mbps sau 50 Mbps în altele noi. Aceasta înseamnă că viteza internetului prin coaxial este mult mai lentă în comparație cu cablul Ethernet, care oferă clienții cu cea mai rapidă viteză de putere care limitează limita de biți de 50 Mbps. Coax este un tip de cablu, deoarece folosește zona de conectare pentru dispozitiv, astfel încât Ethernet este un tip de rețea care utilizează cabluri pentru zona de conectare a dispozitivului.

Cu toate acestea, Ethernet este mai mult un standard de comunicare decât un protocol, astfel încât acest cablu coaxial este cablul care îngreunează Ethernet. Aceasta înseamnă că două sunt de obicei complementare și una sunt competitive. Cu toate acestea, limita de viteză este limitată la puterea unității afectate, partea coaxială eficientă a Ethernet, cu coaxial care suferă de încetiniri, așa cum este dictat de limitele hard disk-ului. De exemplu, toate cablurile CAT6a au o viteză rapidă de transfer de date și capacități de lățime de bandă, deoarece orice cablu poate fi mai eficient în funcția ecranului cablului.

Dacă ajungeți la curentul care curge prin cabluri, este mult mai probabil ca mulți să nu simtă nimic și firele să nu provoace nici un rău. Wi-Fi este modalitatea inteligentă de a scăpa de transferuri, astfel încât internetul wireless a făcut transferul, în timp ce acest coaxial a făcut acest fel de atunci prin unitatea de încetinire a unității dvs. este în sesiune. Datorită „standardizării RG”, acum este posibil să înțelegem că cablurile coaxiale datorită cât de sinonim a devenit abrevierea cu tipul de cablu.

Coaxialele sunt foarte ecranate, permițându-le să transmită semnale pe distanțe mai mari cu mai multe etaje, chiar dacă la o viteză posibil mai mică decât cablurile Ethernet. Cablurile Ethernet sunt utilizate pentru conectarea la mașini și dispozitive PC-uri, routere și comutatoare LAN. Coaxul este cel mai simplu mod de a aplica traficul ridicol înainte ca lățimea de bandă să fie mai mult decât suficientă pentru Ethernet. Puteți utiliza un cablu coaxial pentru Internet și apoi faceți upgrade la Ethernet, nu puteți instala un cablu Ethernet dedicat pentru a elimina incendiile coaxiale existente.