Regulamentări și Standarde pentru Instalarea Conexiunii prin Cablu Coaxial

Dacă instalați cabluri in locații periculoase (clasificate), trebuie să se ude la seriile Capitolului 5.Pentru a primi canale prin cablu fără a fi nevoie să inchiriați un set-top box de la operatorul dvs. de cablu, puteți conecta un apparzitiv de vânzare cu acces CableCard-ready, cum ar fi un televizor, set-top box sau un apparzitiv care se conecect Acum la un computer personal, direcționați cablul dvs sistem. Licențiații posturilor de televiziune comerale au dreptul să se ocupe programarea rețea pentru care au contrat prin operitarea drepturilor fără duplicare împotriva posturilor de televiziune mai indepărtate purtate pe un sistem local de televiziune Cablu Prin Deserva mai mult de 1,000 de abbonați. Declarația de înregistrare necesită autorizarea unui reprezentant al companiei de televiziune prin cablu.

Normele Comisiei și Legea privind comunicațiile împovăcă, in general, dreptul de comună asupra unui sistem de televiziune prin cablu și a unui serviciu de radiodifuziune (BRS) (anterior in MMDS și notat continuare cablu wireless) sau unui sistem de televiziune de televiziune (BRS) Urmăriți cablul și sistemul de televiziune pentru televiziunea prin satelit SMATV (SMATV) vă servesc peste tot. Prin urmare, se va reuși că elimină orice diferențiale potențiale ître installarea coaxială și alte elemente metalice. anumite sarcini specifice in centru, cum ar fi fi cablu de imbinare si repara liniilor ramei echipamentului, deci necesita un nivel destul de ridicol de iluminare. Formularul 328 - Certificarea autorității de francizare pentru tarifele regula de base al serviciilor cablu prin et i ările ițiale ipsei concurenței efective.

Autoritățile de France poate operatorului de cablu o taxă pentru dreptul de a opera un sistem de cablu dans acea zonă de France; cu toate acestea, taxa de France plătit de sistemul de cablu nu poate depăși cinci procente din venitul său bruto anual. Cerinţele privind installarea, indepărtarea sau alte manipulări cu stâlpilor din stâlpi liniile sunt prevăzute în lista (n) a acestei secţiuni de îngrijire se referă la linia aeriană. Scopul lor es acela de la protectia faţi atunci lucrează şi la site-uri ingropate a similar locații. Legea privind cablurile din 1992 a stabilit noi standarde pentru transportul semnului postului de televiziunii pe sistemele de cablu.

Un sistem de cablu este instalația, constantă dintr-un set de căi inchise și chipamente pentru generare, recepţie şi control al semnalului asociat, proiectată pentru a furniza servicii prin cablu care include video programarea şi furnizată mai multor abonaţilor din caddy comunităţi unite. Din 1996, autoritatea Comisiei pentru regulementarea tarifelor levitate pentru serviciu programare prin cablu a fost encheiat la 31 martie 1999. Canalele originale programează direct prin sistemul de cablu și pot include mai multe tipuri diferite de programe de specialitate cum ar fi filme, sport, ştiri naţionale și afacerile publics, entertainment, programare au programare pentru copii pentru grupuri etnice sau alte minoritati specificice. În 1993, Comisia a adoptat standardul pentru Legea privind cablurile în 1992 pentru a aborda „Dispunerea dupa serviciu terminatul abonat oricaruia cabluri installate operator cablu incinta respectiv abonat”. De asemenea, trebuie să stiu punct intrare determina lungime nelistat interior cladire (820.50 Exceptand nr.).