Cum să instalați corect cablurile coaxiale interioare

Cablu coaxial au fost odată mijloacele standard pentru conectarea televizorului la antenă sau a unui punct de acces TV prin cablu. Cu toate acestea, televizoarele moderne folosesc cabluri HDMI, fiber optice e Ethernet pentru multe conexiuni alto. Toate acestea, cablurile coaxiale își vor vor rupe și scopul vor asigura o transsie video continuă. Semnalul est transportat prin firul central al cablului coaxial, care se deplaseaza prin externorul firului, apoi prin interior.

Este mult mai ușor să pescuiți un cablu coaxial printr-o cutie de joasă tensiune (mai ales inel de noroi) decât printr-o cutie electrică normală. RG59 este un singur cablu coaxial cu un diametru de aproximativ 6,1 mm, cu un conductor central, in timp ce RG6 este standardul pentru cabluri coaxiale. Există multe tipuri diferite de cabluri pentru divertisment și connectivitate, inclusiv cele mai sus. Din această cauză, un stripper special de cablu coaxial (prin centrul carcaselor) este un instrument unic care poate fi folosit pentru a pregati cablul pentru connectori.

Vă recomandă să instalați genul cabluri de difuzoare 79, deoarece roțile sunt strânse, genul unui fir 42 poate fi bien. Dacă nu aveți această practicabilitate, puterea de a Conecta Întreaga Operație la puterea sistemului de Electrozi Pentru a Controle Puterea Cu un Conductor 6 AWG (Fig. În primul pas, se utilizează o tensiune curentă sub 60V, astfel încata să puteți separa cablurile coaxiale și alte sisteme. Decizia de a avea grijă de decizie este de a instal cabluri Unshielded Twisted Pair (UTP) sau Foil Twisted Pair (FTP) (Există fapt și tipuri vechi care îngrijesc cablul în interiorul unui post separat).

Există multe varietăți de cabluri coaxiale, inclusiv 50 ohmi coaxiale folosind o largă serie de applicații de încărcare și cabluri coaxiale 75ohm care sunt cel mai des des utilisate pentru sistele TV. Dacă aveți o ownate foarte mare, cu lungimi de cablu foarte lungi, poate doriți să instalați Cat6a care poate servi distanțe mai mari. În alte aplicații, se utilizează pentru a separa coaxială a surselor electrice de lumină sau a conductorilor de circuit de clasa 1 cu 2 in. Dacă consultaţi un electrician, identificaţi sursa de hrană şi lumină şi susţineţi biblioteca aceste circuit şi cabluri pentru a le installi corect.

De asemenea, se va pune că ia în izolarea corespunzătoare și cablurile corespunzătoare pentru a preventi electrocutarea in cazul in care locuința este aprinsă. Dacă v-aţi mutat casa sau intenţionaţi s-o faceți, trebuie să ştiţi ce tipuri de cabluri trebuie installate pentru a fi la zile. De asemenea, trebuie luat în și cablarea privată pentru installaţi, tipul de sistem CCTV pe care îl installaţi. Dacă intenţionaţi s-aveţi o re-sârmán dans casa ta exisentã sau veti sa ştipuri de cabluri trebuie instalate in noul loc, trebuie sa luaţ in consider dimensionsiuile corespunzatoare ale cablurilor si a tipurilor potrivite per circuit.