Care este cel mai bun tip de conectori coaxiali?

Conectorii coaxiali și cablurile RG 6 sunt de departe versiunea superioară a conexiunilor coaxiale din industria digitală. Nu numai că sunt fiabile, dar sunt și ușor de instalat și pot funcționa cu mai multe dispozitive. RG-59 este un cablu coaxial 75 Ohm cel mai bine utilizat pentru CCTV, video audio și alte aplicații de joasă frecvență. Ele sunt flexibile și ușor de instalat.

Cu toate acestea, ele nu sunt destinate pentru trasee lungi. MC (Microcoaxial), MCX (Micro Coaxial Connector) și MMCX (Micro-Miniature Coaxial) sunt toate tipurile de conectori coaxiali reduse utilizați în zonele în care alți conectori coaxiali ar ocupa prea mult spațiu. Dacă aveți televiziune prin cablu, cablul coaxial este utilizat pentru a transporta videoclipuri și date de la compania de cablu la televizor. Înțelegerea a ceea ce este un cablu coaxial și conectorii de cablu vă pot ajuta să determinați care dintre ele aveți nevoie.

Împreună cu numeroasele tipuri de cabluri coaxiale din care trebuie să alegeți, există și o varietate de conectori coaxiali diferiți. Acest Wilson400 este echipat cu un conector de tip N, un conector mare conceput pentru a fi utilizat cu cablu gros, comercial. Nu orice conector poate fi utilizat cu fiecare tip de cablu coaxial, dar toate tipurile de cabluri coaxiale acceptă mai multe tipuri de conectori. Viteza cu care cablurile coaxiale transmit date depinde de tipul de cablu și de tehnologia care îi conferă viteză.

Conectorii coaxiali prin cablu sunt utilizați pentru a conecta cablurile la alte dispozitive și sunt special concepuți pentru a menține ecranarea în jurul cablului. Mai jos sunt câteva dintre cele mai comune tipuri de conectori coaxiali, împreună cu caracteristicile lor distinctive și aplicațiile destinate. Bolton Technical este un furnizor important de cabluri coaxiale, conectori și antene utilizate în electronică și echipamente de ultimă generație. Conectorii coaxiali prin cablu conectează cablurile la alte dispozitive și ajută la menținerea ecranării în jurul cablului.

Conectorii microcoaxiali sunt conectori cu factor de formă mic, care sunt ideali pentru aplicații cu restricții de spațiu, dimensiune sau greutate. În cadrul industriilor digitale, video, audio, RF și microunde există mai multe varietăți de tipuri de conectori de cablu coaxial. Cablurile Wilson400 sunt cabluri coaxiale profesionale de 50 ohmi concepute pentru instalații mari de la 7500 la 50.000 de metri pătrați. Cablurile coaxiale sunt linii de transmisie electrică utilizate pentru a transmite semnale radio de înaltă frecvență (RF) de la un punct la altul cu pierderi minime de semnal.