Cât timp poate fi un cablu coaxial înainte de pierderea semnalului?

Deci, nu există „lungimea maximă a cablului coaxial” înainte de pierderea semnalului. Frecvențe diferite ale semnalului RF experiență atenuare diferită, cu frecvențe mai mari se confruntă cu pierderi mult mai mari în cablu. Experții sugerează limitarea cablurilor antenei la picioarele 15. Apoi, dacă nu există alte cauze ale pierderilor de semnal, atenuarea ar trebui să rămână scăzută. Puteți vedea din cele de mai sus că există o diferență masivă între cablul WF65 care are un conductor central de 0,65 mm și este utilizat în mod obișnuit pentru instalațiile prin satelit Sky sau alte PVR-uri prin satelit care necesită două intrări coaxiale, comparativ cu dimensiunile mai mari ale cablurilor.

Cablurile coaxiale ecranate unice care nu au ecranare folie vor funcționa semnificativ mai rău decât cele de mai jos, în special la frecvențe mai mari și nu ar trebui utilizate pentru semnalele prin satelit. Cea mai extremă dintre acestea este cablul coaxial WF165 care are un conductor central de 1,65 mm și o diferență de atenuare de aproape 28dB peste 100m la frecvențele mai mari utilizate de semnalele prin satelit. Aceasta nu ar trebui să fie o problemă dacă primiți 75dB de la antena TV, dar dacă vă aflați într-o zonă de semnal slab și luați mai puțin de 60dB, atunci lungimea cablului va fi o problemă și va trebui introdusă amplificarea - sau un cablu cu o secțiune transversală mai mare a conductorului central. Aceste dispozitive mici se conectează la o antenă sau cablu și oferă un impuls de putere semnalului, indiferent de antenă.

Aceasta include calitatea cablului, dimensiunea conductorului central, frecvența pe care doriți să o trimiteți în jos cablul, dacă amplificarea va fi introdusă sau nu. Cablurile coaxiale sunt predispuse la ridicarea interferențelor de la cablurile electrice din apropiere, la fel ca cele care alimentează televizorul și alte echipamente home theater. Evitați curbele ascuțite în cablu și căutați daune de la un cablu zdrobit sub mobilier sau măturat prin cuie sau capsate incorect în locație. Verificați dacă conexiunile coaxiale la ambele capete sunt fixate corect.

Doriți să instalați amplificatorul într-o locație în care semnalul este încă de o putere acceptabilă înainte ca orice pierderi de cablu să aibă efect. Dacă ecranarea cablului - stratul împletit în jurul miezului izolat - este deteriorată, atunci veți experimenta o scădere bruscă a calității semnalului. Încercați să împiedicați cablul să funcționeze paralel cu oricare dintre aceste cabluri de alimentare - trecerea la un unghi perpendicular este OK - sau mențineți cel puțin o separare de 6 inch între ele. În acest blog discutăm lungimile maxime ale cablurilor coaxiale, pierderile de semnal și cum să le depășim cu lucruri precum amplificarea.

Acest lucru înseamnă, de obicei, că rulările mai lungi vor fi un cablu coaxial cu ecartament mai mare, cum ar fi WF125 sau WF165, pentru a ajuta la reducerea pierderilor de cablu. Dacă aveți un cablu de satelit extrem de lung, atunci nu este o idee bună să utilizați un cablu de ecartament inferior „stil de pușcă”. Amplificatoarele de linie pot fi instalate prin satelit care au un câștig de semnal înclinat pentru a depăși panta și sunt alimentate de receptorul de satelit care poate fi instalat pentru a depăși pierderile de semnal pe lungimi lungi de cablu.