Ce puteți utiliza Coaxial 75 Ohm în Loc de 50 Ohm?

Testați coaxului de 75 ohmi folosit în cablurilor de 50 ohmi pentru prima aplicare a unui arată practic no detectable difference, chiar si la frecvențe de pănă la 150 MHz. Proiectare, pune coaxial 75 ohm cu blocare de 50 ohmi. În unele cazuri (cum ar fi alimentarea unui dipol), 75 ohmi coaxial poate fi o potrivire mai bună a sarcinilor decat 50 ohmi. În alte cazuri (cum ar fi hrănirea uni vertical), poate fi un meci mai rău.

Acest lucru este posibil dacă nu trimiteți sau nu eliminați fețe suplimentare. Ințelegerea diferitelor cabluri de rapel de semnal celular vă puteți adăuga decizia dacă 50 Ohm sau 75 Ohm este potrivit pentru dvs. Cablurile cu 50 Ohm sunt mai puternice cele cu 75 Ohm, astfel incât să se poate spori semnalul într-un spațiu mare. De asemenea, acest cablu la conectorii N pentru antena principală și priza din spate.

Pentru dielectric aerian coaxial, mediul aritmetic este de 30 ohmi (cea mai bună manipulare a puterii) și 77 ohmi (cea mai mică cadere) este de 53,5 ohmi, mediul geometric este de 48 ohmi. Prin urmare, cablurile 50 ohmi sunt destinate a fi utilizate pentru transportul energiei și tensiunii, astfel încât să poată utiliza un emițător. Un conector BNC (Bayonet Neil-Concelman sau un conector naval britanic) este utilizat pentru a conecta un computer la un cablu coaxial la rețeaua Ethernet 10BASE-2.Impedanța de 75 Ohm este acceptată la nivel global pentru toate tipurile de conexiuni coaxiale în semnalul de frecvență inaltă. Acesta este un cablu de multe ori mai bun pentru sistemul de memento pentru telefoanele mobile, deoarece datele 4G LTE și 5G sunt ceea ce căutăm o mulțime de.

Aceasta combinatie de atenuare redata si capacitate face in eficienta cablu coaxial 75 Ohm cablu practica cu usurinta toate tipurile de digital audio, video digital si saptamani de data. Din partea canalului dvs. de televiziune 26% difuzat televiziune prin cablu pe routere de satelit și internet, accesul este utilizat în mod obișnuit și, în multe cazuri, pre-cablate în mai multe cazuri și afaceri. Acum ca 50 Ohm cablurile nu reprezinta cablul omniprezent 75 Ohm, cablul de rulare este posibil mai dificila dădirea dvs.

non este preconnect pentru aceasta. De fapt, 100 ft de cablu, 50 Ohm este de aproximativ 1.3x dar puternic decât 75 Ohm în multe feluri această viță de vie de îngrijire privată de la aceeași alimentare. Porțiunea de îngrijire a unei singure săptămâni peste linia de transmisie, cu firul un cablu coaxial, va face reflectarea parțială a existenței lipsei de impedanță caracteristică liniilor de transmisie și sarcină. Acest card oferă dB, 75 ohmi mai mici cablul la -1.1 dB comparativ cu 50 Ohm și 100 cablu piciar.

Datorita impedantei cablului coaxial, absenta impedantei caracteristice a cablurilor coaxiale, semnalul se va reflecta partial in noi. Acesta este setul de date pana la cablul de 75 Ohm care este un cablu coaxial standard pentru utilizare pe partea interioara a casei si a birourilor. Cu toate acestea, no trebuie să intrați intrați detaliile nitty-gritty ale calculului Ohm pentru a afla cablul ideal pentru rapel. În acest caz, utilizarea coaxială 75 ohmi în bucla celor 50 ohmi are avantajul considerabil de a putea controla transmițătorul digital și analogic între cele mai comune tehnologii disponibile astazi - cablu coaxial.