Poți orice cablu coaxial pentru Wi-Fi?

Asa de, se poate cu coaxial TV cabluri pentru a preda internet in casa ta. De fapt, creați o rețea Ethernet pentru portul coaxial al Wi-Fi-ul pe termen lung. Atunci se poate conecta la cutia de cablu Comcast, Manualul Comcast specifica faptul ca trimit un cablu coaxial de 75 ohmi cu conectori tip F. Deci, atunci ai nevoie de un cablu coaxial necesar sau necesar pentru internet, este cu siguranță necesar pentru a Avea Internet, este cu siguranță necesară pră Mești semnale de la furnizorul tău.

Scopul ar fi acela de la stimulla semnalul astfel incât fiecare priză avea o putere a semnalului ca și i i i i cablul original de la ISP. Nu, dacă nu aveți un cablu coaxial, puteți utiliza Ethernet over Coax în schimb (EoC) pentru prima săptămână de alimentare. Nu există furnizori DSL, cu excepția liniei de abonament digital (prin port) pentru a vă conecta la Internet, tot ce trebuie să trimiteți un cablu coaxial pentru a vă conecta la modem. Există un dispozitiv de îngrijire a gateway-ului care combină un modem și un router cu un singur dispozitiv și conexiunea la cablul coaxial.

Vedea a negru cable care intră incutie fie de la un stâlp de Utilitate, fie de la o sursa de Utilitate Subterană și cabluri coaxial rămași fără cutia de cablu din Casa ta. Între timp, acest serviciu de fibră optică (FIO) necesită cablare cu fibră optică și sistemul PON, rețeaua FIOS acceptă Ethernet, fixează Coax punctul terminal (FTTH sau FTTP). Pentru a putea opera un plan DSL, astfel nu trebuie să poată configura un port coaxial intern. Există tehnologia digitală Ethernet over Coax sau EoC care oferă Ethernet wireless fără cablu coaxial în casa ta.

Raționamentul meu este că nu are o linie care coboară de la polul telefonului pentru fiecare mufa coaxiala, astfel încât divizarea să aibă loc la nivelul solului; și, astfel, mufele coaxial trebuie să fie imposibil de distincs unul; din Altul. Cablurile coaxiale sunt extrem de versatile și sunt utilizate în diverse domenii ale industriei telecomunicațiilor. În concluzie, este posibil să conectați cablul coaxial la Wi-Fi. Acest lucru este lucru dacă majoritatea furnizorilor folosesc acest tip de cablu pentru a transmite materialul seminal sau către Modemurile tale.

Cu toate acestea, trebuie sã te asiguri cã vezi de tipuri de conectori pentru a va oferi si fara asiguri cã le cumperi pe cele potrivite. De la inceput, trebuie sa asiguri acest tip de dispozitiv gateway pentru a va oferi cele mai bune rezultate.