Puteți utiliza un cablu coaxial pentru transmisie video?

Cablurile coaxiale vin în două tipuri: cablurile de 75 Ohm sunt utilizate în principal pentru semnale video, în timp ce cablurile de 50 Ohm tind să fie utilizate pentru date și comunicații fără fir. Nu, nu puteți utiliza niciun cablu coaxial pentru internet. Depinde de ce tip de conexiune aveți. Dacă aveți un modem prin cablu, trebuie să utilizați un cablu coaxial aprobat de la furnizorul dvs.

de servicii. Dacă aveți o conexiune DSL, puteți utiliza orice cablu coaxial. Cablurile HDMI și cablurile coaxiale sunt destul de similare. Ambele transmit audio și video dintr-un loc în altul și ambele o fac destul de bine.

O mare diferență este că cablurile HDMI sunt în întregime digitale și au devenit standardul pentru televizoarele inteligente. Verificarea lungimii cablului coaxial și continuitatea impedanței se face de obicei folosind un reflectometru de domeniu de timp (TDR), care trimite un impuls în jos cablul și măsoară timpul necesar pentru ca o reflecție să se întoarcă de la capătul îndepărtat al cablului. Deci, ce se întâmplă dacă trebuie să conectați un cablu coaxial la un televizor inteligent, dar nu aveți un port coaxial (care este rotund și gros) la care să conectați cablul? Puteți conecta în continuare cablul, dar va trebui să știți câteva lucruri și să obțineți tipul potrivit de adaptor pentru a-l face. Cablurile coaxiale pot fi utilizate pentru a transporta o varietate de semnale, inclusiv semnale de frecvență radio, semnale Ethernet și semnale video digitale.

Cablurile cu fibră optică funcționează la fel de bine ca și cablurile coaxiale și nu trebuie să fie configurate cu repetoare la fel de des ca și cablurile coaxiale. HDOC necesită un cablu suplimentar pentru alimentare, pe lângă cablul coaxial care transportă fluxuri video și de date. HDC nu; fără a avea nevoie de cabluri noi sau de a configura un sistem IP, un sistem analogic poate fi pur și simplu actualizat de la SD la HD cu noi camere HD, precum și un DVR hDoc în locul vechiului DVR - în timp ce utilizați încă cabluri coaxiale. Alternativ, puteți înlocui dispozitivul mai vechi, dar aș sugera să cumpărați o cutie de cablu complet nouă pentru antena prin satelit nu este foarte utilă.

Într-un cablu coaxial precum cel care aduce semnale CATV în casa ta, semnalele radio călătoresc cu aproximativ două treimi din viteza luminii. Pentru runde foarte lungi în care banda de bază și cablarea în bandă largă ar întâmpina probleme de atenuare, luați în considerare utilizarea cablurilor cu fibră optică. Aceste unități modulează semnale la frecvențe TV de la 50 la 450 MHz și le distribuie receptoarelor. Unii oameni caută modalități de a scăpa de cablarea coaxială și de a trece la un alt tip de conexiune la internet.

Aproape sigur veți obține rezultate mai bune cu un cablu coaxial de antenă rotundă, mai degrabă decât un cablu dublu plat de 300 ohm. În ceea ce privește atenuarea, de exemplu, cablarea benzii de bază RG-59 poate fi rulată până la 200 de metri, în timp ce cablarea benzii de bază RG-6 și RG-11 este eficientă până la 850 de picioare (270 metri) și respectiv 1200 de picioare (400 de metri). Cele mai vechi sisteme de televiziune prin cablu și cablarea antenei de acasă sunt de fapt doar antene plasate strategic (sau alte surse de semnal), cu cabluri foarte lungi care le conectează la televizoarele abonaților. Unele variante folosesc un conductor central de cupru răsucit, unele folosesc cupru solid, iar (cred) unii folosesc sudarea cuprului (miez de oțel, placare subțire de cupru) pentru rezistența la tracțiune pe cablurile TV lungi.

Când vine vorba de a scăpa de cablarea coaxială și de trecerea la un alt tip de conexiune la internet, aproape sigur veți obține rezultate mai bune cu un cablu coaxial de antenă rotundă, mai degrabă decât un cablu dublu plat de 300 ohm. În ceea ce privește atenuarea, de exemplu, cablarea benzii de bază RG-59 poate fi rulată până la 200 de metri, în timp ce cablarea benzii de bază RG-6 și RG-11 este eficientă până la 850 de picioare (270 metri) și respectiv 1200 de picioare (400 de metri).