Există cerințe speciale pentru utilizarea sau instalarea unei conexiuni prin cablu coaxial ecranat?

Articolul 820 se referă la distribuirea semnalelor de televiziune și radio prin cablu. Acest lucru este în contrast cu art. 820 poate părea un pic abstract, mai ales dacă ați lucrat în capitolele 1-4 și abia acum intrați în lumea instalațiilor de comunicații. De exemplu, aveți nevoie pentru a lega piesele de metal pentru a preveni flashover, care este o artă.

De asemenea, trebuie să utilizați cablul corect și pista de curse, care este ceva veterani de la capitolul 3 deja știu cum să facă. Dacă vă amintiți să aplicați aceleași concepte generale pe care le-ați aplicat deja în lucrările electrice tradiționale, aceste specificități vor avea sens cu ușurință. RG-59 este un cablu coaxial de 75 Ohm cel mai bine utilizat pentru CCTV, video audio și alte aplicații de joasă frecvență. Ele sunt flexibile și ușor de instalat.

Cu toate acestea, ele nu sunt destinate pentru trasee lungi. Pentru sistemele care utilizează cabluri coaxiale care nu ies din clădire și sunt izolate de sistemele de cabluri externe, scutul poate fi împământat printr-o conexiune la un conductor de împământare a echipamentului pe Sec. Cablul RG-11 este pre-livrat cu puternicul WeBoost Home Complete, WeBoost Office 100 75 Ohm și WeBoost Office 200 75 Ohm. În aceste aplicații de cablu, cablu coaxial CATV oferă energie cu un consum redus de energie de la o sursă limitată de energie la echipamente asociate cu sistemul de distribuție a frecvenței radio.

Cablul ecranat ușor are o manta de protecție din plastic cu aceeași durabilitate și longevitate a unui cablu din oțel inoxidabil, dar într-o greutate mai mică, care este potrivită pentru o multitudine de aplicații de la interconexiuni la condiții de mediu industriale și semi-dure. Cabluri coaxiale securizate pentru construirea componentelor structurale folosind curele, cleme, legături de cablu, umerase sau accesorii similare proiectate și instalate astfel încât să nu deterioreze cablul coaxial. Acest Wilson400 este echipat cu un conector de tip N, un conector mare conceput pentru a fi utilizat cu cablu comercial gros. Cablul din fibră ecranată oferă o soluție premium pentru securizarea rețelei prin protejarea legăturilor de fibră, care este specificată ca coloană vertebrală primară datorită avantajelor sale distincte pentru eficiența spațiului, costuri mai mici de material și instalare, precum și risc mai mic de întrerupere și deteriorare.

Rularea cablurilor subterane va oferi curții din spate un aspect curat și va reduce riscul ca cineva să se declanșeze accidental peste cabluri. Prin urmare, terminarea cablului de fibră ecranată este mai dificilă decât cea a cablurilor standard de fibră optică. Rulați cablul coaxial îngropat direct la cel puțin 12 centimetri distanță de conductorii subterani ai circuitului de lumină, putere sau clasa 1 (Fig. Bolton Technical este un furnizor major de cabluri coaxiale, conectori și antene utilizate în electronică și echipamente de ultimă generație.

Ambele cabluri din fibră ecranată permit instalarea în zonele cele mai periculoase, inclusiv medii cu praf excesiv, petrol, gaze, umiditate sau chiar rozătoare care provoacă daune. Dacă aveți TV prin cablu, cablul coaxial este utilizat pentru a transporta video și date de la compania de cablu la televizor. Cablurile coaxiale sunt linii de transmisie electrică utilizate pentru a transmite semnale radio de înaltă frecvență (RF) de la un punct la altul, cu pierderi minime de semnal. Cablul de fibră optică ecranat îndeplinește atât mediul exterior riguros, dar poate fi, de asemenea, direcționat în interior.

Cablul ecranat greu este înfășurat într-un cerc de sârmă de plasă care poate proteja fibrele de animalele de mestecat și daunele care apar în timpul instalațiilor de înmormântare directă aplicate pentru șanțuri și fundul oceanului.