Ce tip de semnal transmite cablul coaxial?

Cablu coaxial, numeros și subnumăr de coaxial, este un cablu electric care transmite semnale de frecvență radio (RF) de la un punct la altul. Acestea sunt linii de transmisie utilizate transmite semnale radio de inaltă frecvență (RF) cu pierderile minimi de semnal. Cablurile coaxiale cu o structura concentrata de conductori electrici si materiale izolatoare, asigura amplasarea interna a semnalelor in cablu si a echipamentelor medicale care interfereaza cu semnalul. Accesul este utilizat în modul de noapte de către companiile de telefonie, industria de televiziune, furnizorii de servicii de internet și operatorii de cablu pentru a transmite semnale audio, video și data.

Cablurile Wilson400 sunt cabluri coaxiale de 50 ohmi, create pentru installații mari de la 7500 la 50,000 de metri pătrați. Caracteristicile cablului, datorită diametrului exterior al conductorului interior, diametrul interior al ecranului, contactul dielectric cu izolatorul și permeabilitatea magnetică a izolatorului afectează orice lungime a grosimii izolației atunci când este expusă cablului. De asemenea, cablul triaxial, cunoscut, și subnumele de triax, sunt cabluri coaxiale, cardul a fost adăugat la mpletiture suppllimentară de cupru. Singura modalitate de conectare a unui cablu coaxial este cu un adaptor bărbătesc-femeiesc, care duce pierderea semnalului.

După cablurile mai scurte produce un seminal clar, cablul dvs. by trebui să fișier aproape de distanța calculată. Cablurile coaxial își ia numele din cauza canalelon fizice concentrice care poartă semnalul înconjurat - după un strat de isolație - și au avantaje pierderile ca reduse ale cablului, o protecție mai mare împotriva bucleler la sol și a Câmpurilor capacitive și reduc rezonanța magnetică a Loasă frecvență. Cablul coaxial a fost inventat în 1880 de inginerul și matematicianul englez Oliver Heaviside, care a inventat și proiectat invenția în ultimii ani.

După ce se atrișează un cablu coaxial rigid, linia de transmisie coaxială rigidă este capabilă de un termen mai puternic, înainte de a vedea acest cablu furnizat în mod tradițional pentru a fi flexibil, flexibil sau flexibil. Carcasa si folosesc, la montaj, cablu coaxial, vor putea folosi acest mediu de conectivitate Ethernet pe scara larga pentru a putea imprima si data center pana la implementarea cablurilor cu acuratete maxima.