Cablu coaxial: O lățime de bandă largă sau nu?

Fibra optică este, fără îndoială, cea mai bună lumină pentru conexiunile la internet. Oferă lățime de bandă dedicată, constantă și alte beneficii din accesul dvs. la opțiunea excelentă. În toate scopurile, cablul coaxial nu poate fi comparat cu capacitatea fibrei optice.

Cu toate acestea, adesea internetul este prin fibră și cablu, conectând rapid DSL la o distanță lungă între hub-ul de service și locația dvs. Serviciile furnizate utilizează fibră optică sau cabluri coaxiale pentru a transmite internetul către hub-ul local de servicii, în cadrul acestui transport acasă prin linia telefonică. Conexiunea dvs. este stabilită printr-un cablu de fibră optică sau coaxial care înacasă sau de afaceri, cu excepția acestui serviciu în care îngrijirea este asigurată prin satelit.

Cu toate acestea, acesta este cel mai eficient mod de a transmite date, internetul fără cablu este limitat de distanța benzii de multe ori conexiunile dintre fibră optică. Există mari minuni despre aceste cabluri și tipul de cablu care a configurat calitatea serviciului dvs. de internet. Potrivit Electronic Frontier Foundation, conexiunile care utilizează cabluri coaxiale pentru a transmite aproximativ 10 Gbps de viteză teoretică, deci în condiții ideale trimiterea unui singur blocaj în locul acestui caz, cu excepția cazului în care cardul este instalat într-un mod realist.

Mai mult internet prin cablu, cum ar fi Spectrum și Xfinity, oferă viteze mari, dar utilizează conexiuni coaxiale cu fibră hibridă pentru a le livra. Această conexiune este legată de o viteză de 50 Gbps, deoarece acest lucru este probabil să fie cel mai profitabil în practică, majoritatea investițiilor vor fi potrivite pentru infrastructura de fibră optică. Cablurile coaxiale sunt realizate din cupru și sunt utilizate pentru a transmite cabluri de fibră optică nu sunt disponibile.